markerCégstratégia

Számunkra elsődleges, ami az Ön munkája szempontjából másodlagos

 

A megrendelők egyedi igényeiknek megfelelően választhatnak a cég által nyújtott szolgáltatási palettáról, melyet úgy alakítottunk ki, hogy maximálisan biztosítsa ügyfeleink számára az irodai munka zavartalanságát és hatékonyságát.

 

A megfelelő munkakörnyezet és feltételek megteremtésével kívánjuk biztosítani megbízóink számára, hogy valóban arra koncentrálhassanak, ami a munkájuk és üzleti sikerük szempontjából a legfontosabb.

 

as

Infrastuktúrához kapcsolódó

tevékenységek (Hard FM)

 

Ezen szolgáltatási körbe tartozik az üzemeltetési költségek nyilvántartása és alvállalkozók teljesítményének monitorozása, költséghatékony és környezettudatos stratégiák kidolgozása, az ingatlan műszaki állapotát megőrző szolgáltatások, a teljes körű műszaki üzemeltetés, az iroda- és közösterületek fenntartása, takarítása, közművek karbantartása, az ingatlan külső környezetének rendben tartása, parkgondozása.

 

Az emberekhez kapcsolódó,

értéknövelt szolgáltatások (Soft FM)

 

Ezen szolgáltatási körbe tartozó tevékenységek célja, hogy az ingatlan értékét megőrző /  növelő szolgáltatások révén kiegészítse és teljessé tegye egy épület működését, biztosítsa a hatékony ügymenetet és növelje a bérlők komfortérzetét.