markerÁtalánydíjas elszámolású munkák

Napi takarítás

Minden esetben a helyiségben takarítandó felületnek megfelelő tisztítási technológiát alkalmazzuk.

 

A napi takarítás kiterjed a megbízó által használ területekre, amely az irodai helységek mosószerrel történő takarítását, porszívózását és portalanítását, hulladékgyűjtők ürítését, a mellékhelységek fertőtlenítő tisztítását, és a közös területek takarítását foglalja magában.

 

A mellékhelyiségek anyagfeltöltését a takarító személyzet elvégzi. Az anyagköltségek az általános anyagfogyasztási szerint tételes elszámolás alapján a tulajdonost terhelik.

 

A munka végzése folyamatosan igazodik a megbízó igényeihez és munkarendjéhez, jellemzően munkanapokon reggel, az irodai munka megkezdéséig befejeződik.

 

Igény esetén nappali takarító személyzetet is biztosítunk.

 

 


markerEseti Megbízások

Nagytakarítás

 

A nagytakarítások szükségességét általában a koszolódás mértéke határozza meg, a megbízóval előre egyeztetett időpontban végezzük, többnyire félévente, de minimum éves rendszerességgel.

 

A nagytakarítás munkálatai az irodák és közös helyiségek (folyosók, előterek stb.) padlóburkolatainak gépi tisztítását illetve fényesítését, kárpitok tisztítását, az ablakok külső és belső tisztítását, (bútorok, lámpák, stb. portalanítását) foglalja magában.